Activiteit

VOOR ALLE MOEDERS

donderdag 5 juli 2018 , 9:00 - 11:00 uur

Vandaag is Francesca Flinterman van de GGD onze gast. Zij geeft voorlichting en beantwoord vragen over het thema gedragsverandering. Vaak weten we heel goed wat wel en niet goed voor ons is, maar toch is het lastig om ernaar te leven, of om je kinderen te motiveren om een gezonde levensstijl te volgen. Hoe zorg je ervoor dat je kind kiest voor dat gezonde appeltje of die sappige wortel en niet voor die verleidelijke zak chips. En hoe geef je zelf het goede voorbeeld, terwijl je eigenlijk heel erg van taartjes houdt? Gedragsverandering gaat over dingen die we allemaal herkennen en waar we allemaal soms mee worstelen.

Elke donderdag, met uitzondering van de schoolvakanties, open ochtend voor de moeders uit de Dapperbuurt, die interesse hebben in een gezonde levensstijl.
Er worden gezonde hapjes en drankjes gemaakt, informatie over een gezonde levensstijl gegeven, soms is er een gast die een workshop geeft over gezonde voeding, gezond bewegen of goed slapen, maar natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeten, sociale contacten, praten, kletsen, koffie en thee drinken en veel gezelligheid.
Het begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Het is elke donderdag, met uitzondering van de vakantieperiodes. DEELNAME IS GEHEEL GRATIS.
Kom gezellig langs en leer de andere moeders uit de Dapperbuurt kennen. En als je toevallig net buiten de Dapperbuurt woont, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Jungle Amsterdam Tweede van Swindenstraat 26.

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Gemeente programma 'Zo blijven wij Gezond'.

Locatie
Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Illustration
 
Deel dit: