Activiteit

Countdown Café: JB Meijers - Sway

dinsdag 2 oktober 2018 , 19:30 - 22:30 uur

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live-programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio. De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

JB Meijers is een multi-instrumentalist, producer, songwriter en zanger, bekend geworden naast Ilse Delange in de Common Linnets. Voor deze samenwerking heeft hij veel van de muziek geschreven die op het eerste album te horen was, waaronder de songtekst voor het nummer Calm After the Storm. Meijers heeft samengewerkt met artiesten als De Dijk, Acda en de Munnik, Bløf, Frank Boeijen, Go Back To The Zoo. Naast de popmuziek is Meijers ook erg gewild als score-componist voor orkestraal werk en heeft hij geschreven en gearrangeerd voor musicals. De afgelopen jaren heeft hij ook een aantal solo-albums uitgebracht.

Sway is een Haarlemse rockband die nu alweer ruim drie jaar op allerlei Nederlandse podia te vinden is. Het trio maakt originele rocksongs en zet liveshows neer waar de energie vanaf spat. Liveshows in de stijl van grootheden als The Who en The Police. Zo waren ze onlangs nog te zien op festival Wormerlive 2018, waar goed te zien was dat Sway een rasechte liveband is, klaar om zich te laten horen op festivals en clubs door het hele land. Het eerste album van de band 'Make It Happen' is online te beluisteren en bevat klassieke rock 'n' roll songs over het leven in een rockband.

Locatie
Atlantisplein 1,
1093 NE Amsterdam
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: