Activiteit

VOOR ALLE MOEDERS

donderdag 14 juni 2018   |   9:00 - 11:00 uur   |   Jungle Amsterdam, Tweede van...

Vanochtend zijn er maar liefst drie gasten. Studenten van de Minor Global Health van de HvA komen voorlichting geven en gaan met de moeders in gesprek rond het thema stress en hoe stress je gezondheid kan beïnvloeden. Hoe ervaar jij klachten van stress, heeft het invloed op je slaap? Of ga je er slecht of ongezond door eten? Klachten van stress zijn vaak een oorzaak van een ongezonde levensstijl. Samen onderzoeken we wat er precies gebeurt als je last van stress hebt en wat we ertegen kunnen doen. Wat kun je zelf doen om stress te verminderen en de invloed op je gezondheid tot een minimum te beperken. Dit is een vervolg op de bijeenkomst van 7 juni, maar ook als je daar niet bij was, ben je van harte welkom.

Elke donderdag, met uitzondering van de schoolvakanties, open ochtend voor de moeders uit de Dapperbuurt, die interesse hebben in een gezonde levensstijl.
Er worden gezonde hapjes en drankjes gemaakt, informatie over een gezonde levensstijl gegeven, soms is er een gast die een workshop geeft over gezonde voeding, gezond bewegen of goed slapen, maar natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeten, sociale contacten, praten, kletsen, koffie en thee drinken en veel gezelligheid.
Het begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Het is elke donderdag, met uitzondering van de vakantieperiodes, maar tijdens de Ramadan gaan we gewoon door. DEELNAME IS GEHEEL GRATIS.
Kom gezellig langs en leer de andere moeders uit de Dapperbuurt kennen. En als je toevallig net buiten de Dapperbuurt woont, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Jungle Amsterdam Tweede van Swindenstraat 26.

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Gemeente programma 'Zo blijven wij Gezond'.

kosten: gratis
doelgroep:  Alleen voor vrouwen
locatie: Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26