Activiteit

VOOR ALLE MOEDERS, OVER GEDRAGSVERANDERING

donderdag 19 april 2018   |   9:00 - 11:00 uur   |   Jungle Amsterdam, Tweede van...

De Gezonde Buurtmoeders met vanochtend als gast Francisca Flinterman van de GGD over gedragsverandering.

De meeste mensen weten best wat wel en niet gezond is, maar hoe zorg je ervoor dat je kind die vette hap laat staan, of een gezonde snack neemt in plaats van een zak snoep of chips.
Elke donderdag, met uitzondering van de schoolvakanties, open ochtend voor de moeders uit de Dapperbuurt, die interesse hebben in een gezonde levensstijl. 
Er worden gezonde hapjes en drankjes gemaakt, informatie over een gezonde levensstijl gegeven, soms is er een gast die een workshop geeft over gezonde voeding, gezond bewegen of goed slapen, maar natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeten, sociale contacten, praten, kletsen, koffie en thee drinken en veel gezelligheid.
Het begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Het is elke donderdag, met uitzondering van de vakantieperiodes. DEELNAME IS GEHEEL GRATIS.

Kom gezellig langs en leer de andere moeders uit de Dapperbuurt kennen. En als je toevallig net buiten de Dapperbuurt woont, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Jungle Amsterdam Tweede van Swindenstraat 26.

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het gemeente programma 'Zo blijven wij Gezond'.

kosten: gratis
doelgroep:  Alleen voor vrouwen
locatie: Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26