Activiteit

VOOR ALLE MOEDERS, met als gast PRAAT

donderdag 12 april 2018   |   9:00 - 11:00 uur   |   Jungle Amsterdam, Tweede van...

Voor alle moeders in de Dapperbuurt en daarbuiten die interesse hebben in een gezonde levensstijl. Vandaag is Zohra Bourik van PRAAT onze gast. PRAAT is een project dat gaat over kindermishandeling. Wat is dat preiceis, wanneer spreken we van kindermishandeling en wanneer niet, hoe kun je het signaleren en wat kunnen we er samen tegen doen? Hoe kunnen we kinderen en ouders helpen die met dit probleem te maken krijgen? Zohra gaat met de moeders in debat over dit onderwerp.

We beginnen altijd met een gezond ontbijtje. Rond 9.30 uur is er altijd een  gast, die iets komt vertellen over zaken die voor moeders en aanstaande moeders van belang zijn. Daarna is er volop ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Moeders zijn de ervaringsdeskundigen als het om opvoeden gaat, hun advies is vaak van onschatbare waarde voor andere moeders en aanstaande moeders.

Je kunt zelf ook iedeeën en gasten aandragen, zolang het maar iets met gezond en goed leven te maken heeft.

Dit programma is er elke donderdag met uitzondering van de vakantieperiodes. We gaan ook door tijdens de Ramadan, maar dan zonder gezond ontbijtje natuurlijk. En deelname is geheel gratis.

Kom gezellig langs en leer de andere moeders uit de Dapperbuurt kennen. En als je toevallig net buiten de Dapperbuurt woont, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Dit programma is in opdracht van het gemeente programma "zo blijven wij gezond in Oost".

kosten: gratis
doelgroep:  Alleen voor vrouwen
datum: do 15 maart 2018
locatie: Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26