Activiteit

Qurated by Canshaker Pi

zaterdag 20 januari 2018   |   20:00 - 2:00 uur   |  

Wat luistert Canshaker Pi? Welke bands moet je echt gezien hebben volgens Ruben, Nick, Willem en Boris? Onder de noemer 'Qurated by' wordt een bekende Nederlandse band gevraagd om hun eigen feestje samen te stellen in de kelder van Q-Factory. Canshaker Pi zal de eerste editie van 2018 verzorgen.

APNEU

Deze Amsterdammers specialiseren zich in het maken van garagepop liedjes die sneller voorbij zijn dan je lief is. Hoewel het clubje ‘slackers’ ooit normale namen hebben gekregen van hun moeders, werken ze liever onder namen als Delta Mongolloyd en Moronica Lewinsky.

STEVE FRENCH

Steve French is een drie-eenheid, net als God en AVG. In de zomer van 2016 heeft de band zijn eerste EP opgenomen 'I Used to Wanna Ride a Horse'. De EP met harde popliedjes over lief zijn tegen meisjes en onderzeeboten kwam op 11 februari uit via PNRC en bracht supportshows voor o.a. Traumahelikopter en Canshaker Pi. Steve French is er klaar voor, jij ook?


PERSONAL TRAINER

“Bad with logic, trying to rock.”


QUEEN'S PLEASURE

Het Amsterdamse Queen's pleasure speelt energieke en poppy garagerock die doet denken aan The Who, Arctic Monkeys en Dinosaur JR.

BULL

Straight outta Yorkshire combineren de Engelse slackerboys van Bull het beste van de alternatieve nineties slackerrock met de Britse songwriting school a la Pavement, Dinosaur Jr. en The Pixies.

kosten toelichting: 3,75