activiteit

Muziek op de vlucht

donderdag 22 juni 2017   |   20:00 - 22:00 uur   |   Jungle Amsterdam, Tweede van...

CINEBLEND FESTIVAL is de nieuwe naam van het Beeld voor Beeld festival, het jaarlijkse documentaire filmfestival over culturele diversiteit dat dit jaar z’n 27e editie beleeft. Het is een ontmoetingsplaats voor filmmakers en publiek met verschillende culturele achtergronden. Tijdens het Amsterdam Roots Festival vertoont Cineblend in Jungle Amsterdam de nieuwste documentaires over muziek en circus, waaronder een aantal Nederlandse premières. Na afloop van de vertoningen zijn er nagesprekken met de makers en de direct betrokkenen en tevens live-optredens.

FILM: MUZIEK OP DE VLUCHT

In het vluchtelingenkamp in Calais klinkt een melancholieke stem. ‘Ik ben hier, maar mijn ziel is aan de andere kant van de oceaan’. Het lied is een schrijnende illustratie van de stemming van duizenden vluchtelingen die zich in het kamp bevinden. De hoop op een beter leven heeft plaatsgemaakt voor angst, apathie en verdriet. Wat overblijft is muziek.

Silvia en Frans Bromet/2017/55 minuten/ Frans, Arabisch en Perzisch gesproken, Engels ondertiteld.

OP VERTOON VAN HET ARTIKEL UIT DE ECHO VAN WOENSDAG 21 JUNI IS DE TOEGANG SLECHTS 2,50 EURO!!

kosten toelichting: https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/amsterdam-roots-festival, kaartjes 7,50, verkoop via Roots Festival
doelgroep:  Alle volwassenen
gestart op: do 22 juni 2017
locatie: Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26
Nog geen reacties