Aanbod

GRATIS OP MAAT GEMAAKTE WORKSHOP OVER VOEDING EN GEZONDHEID

Bent u geïnteresseerd in op maat gemaakt advies over (gezonde) voeding? Wil je weten welke voeding past bij een bepaalde levensstijl? De Hogeschool van Amsterdam biedt in de maanden november of december één of enkele op maat gemaakte workshop aan voor groepen personen (vereniging, sport- of praatgroep of afdeling).

WERKWIJZE
De Hogeschool van Amsterdam leidt de professional van de toekomst op. Studenten Voeding & Diëtetiek worden opgeleid om mensen te voorzien van advies en voorlichter op het gebied van gezonde voeding en levensstijl. Onderdeel van hun opleiding is het toepassen van hun theoretische kennis in de praktijk. Dit gebeurt onder toezicht van expert-docenten. Benieuwd hoe de inzet van studenten op het gebied van voeding en gezondheid er uit ziet? Klik hier voor een video! Studenten Voeding & Diëtetiek worden reeds vijf jaar ingezet in de praktijk.
Samenwerkingspartners uit het verleden zijn onder andere geweest: Gemeente Amsterdam, Dreamsupport, Moneyschool, Stichting de Bloem, Leger des Heils, Amstelhuis en vele anderen. Voor de Gemeente Amsterdam leveren studenten Voeding & Diëtetiek al drie jaar ondersteuning bij het gemeentelijk programma Zo Blijven Wij Gezond, onderdeel van de Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht. Dit programma richt zich op het terugdringen van obesitas onder kinderen.

  • De op maat gemaakte workshop wordt vormgegeven door derdejaarsstudenten Voeding
    en Diëtetiek;
  • Twee tot drie studenten staan tot uw beschikking;
  • De studenten ontvangen studiepunten in ruil voor hun inzet. De opdrachtgever (de groep
    mensen die een op maat gemaakte workshop heeft aangevraagd) beoordeelt mee. De studenten hebben dus baat bij een zo goed mogelijk gemaakte workshop;
  • De studenten doen diepgaand onderzoek door gebruik te maken van theorievakken als voedingsleer, fysiologie en psychologie. Dit gebeurt onder toezicht van expert-docenten;
    - De groep mensen is bereid om de studenten in ieder geval twee tot drie keer te woord te staan – in de periode september tot en met november - over de te ontwerpen workshop. De studenten dienen te onderzoeken wat de precieze vraag dan wel onwetendheid is van de groep mensen om een op maat gemaakte workshop te kunnen realiseren.
  • In de maanden november en december kunnen één of enkele workshops door de studenten worden aangeboden. Dit gebeurt in overleg met de opdrachtgever.

VOORWAARDEN

  • U vraagt een op maat gemaakte workshop aan voor een groep mensen. Denk hierbij aan mensen met een overeenkomende eigenschappen, zoals collega’s van een afdeling, ouderen in een verzorgingstehuis of een hardloopclubje. 
  • Eén persoon is het contactpersoon tussen de groep mensen en de studenten.

CONTACT
Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met Albert Beije Ramirez via a.c.beije.ramirez@hva.nl of via 06-21156245 (bereikbaar vanaf dinsdag 22 augustus).

Illustration
 
Geplaatst op 28 augustus 2017, 14:37 uur
Deel dit: